Behandlingar

testbild4

Jag finns för dig som vill har höga krav och vill ha en erfaren frisör med mästarbrev.  Inför varje behandling går vi igenom vad just DU vill ha för typ av frisyr just nu, hur mycket tid du vill lägga ner på skötsel och styling av ditt hår.

Klippning: Efter konsultation inleder vi med en tvätt i massageshamponeringen där du även får en avslappnande hårbottensmassage och en eventuell inpackning

Färgning/Slingor: Här konsulterar vi vad du vill ha idag, men även det närmaste halvåret och utifrån överenskommet slutresultat rekommenderar vilka färger/toningar/blekmedel som ska användas samt vilka tekniker som behövs för att uppnå önskat resultat. Jag använder mig av Schwarzkopfs Essensity och Blond me samt Matrix Color sync och Color Graphic.

Permanent: Här konsulterar vi vad du vill ha och hur slutresultatet kan komma att bli, vilka förväntningar man kan ha och hur det ska skötas, stylas för att få bästa resultat. Utefter önskat resultat rekommenderar jag spolstorlek och permanentvätska. Jag använder mig bla av Matric Opti wave  även deras rakpermanent.

Fransfärg
Frans/Bryn
Brynfärg + form
Brynplock/färg

Vaxning
Ansikte
Bryn

Elevbehandlingar

För elevbehandlingar ring 0525-765060.