Brud – Styling – Makeup

7x2

Som Brud är det den största dagen i ditt liv och jag hjälper gärna till att göra den så perfekt för dig som möjligt. Jag hjälper dig med det jag är bäst på:

• Håruppsättningar/styling
• Make up
• Tips och ideér

Konsultationen är en viktig del för att få en chans att träffas och gå igenom vad du tycker om/inte tycker om, vad du skulle vilja och vad som är möjligt. Om du inte vet vad du vill behöver jag få veta vilken stil du är och hur klänningen ser ut etc för att kunna ge dig ett personligt skräddarsytt förslag som jag tror skulle passa dig. Det är även viktigt att känna att personkemin stämmer och att man känner tillit.

Vill ni ha rekommendationer på professionella fotografer etc, så hjälper jag gärna till med råd. Endast det bästa för det bästa!

Ibland vill man även stylas för den där speciella festen, fotograferingen eller föredraget etc. Då ställer jag givetvis också gärna upp och stylar ditt hår och makeup så du tar fram ditt allra vackraste jag.

Utöver mitt dagliga jobb som frisör arbetar jag även en hel del med styling/fotograferings uppdrag när det gäller hår och makeup. Ngr uppdragsgivare är bla Bröllopsmagasinet, Make up store, Fotograf Jesper Peterson som jag gjort roliga konstprojekt med. Gå in på GALLERI- styling/fotojobb och låt dig inspireras till vackra bilder.

_F5B3574
_F5B2575
_F5B2939

Prislista Brud – Styling – Makeup

Make up:
Styling:
Enkel uppsättning:
Bruduppsättning:
Bruduppsättning & Make up: