Om EVALOTTAs

evalottaslogga

evalottaEvalotta frisör mästare

Jag, Evalotta, som driver denna salong har ett förflutet som frisör och företagare i nästan 25 år, Jag började driva min första egna salong, Carlbergs Salonger i GBG år 1992-1999, därefter drev jag Lilla Noblesse 1999-2001 och gick då samtidigt och läste på IHM Affärskommunikation. Efter avslutade studier på IHM bestämde sig jag och min dåvarande man Johnny Krabbe att driva Salong Noblesse ihop och jag sålde då Lilla Noblesse till nuvarande Mas i Mas på Kyrkogatan GBG. År 2002 kom vår son Isak och vi startade ytterligare ett företag Cind Hair i vilket vi sålde och utbildade andra salonger/frisörer/skolor i löshår/extension.

Vi drev salongen framgångsrikt och hade många mässor, visningar etc. Som mest hade vi uppåt 25 st anställda. År2008 då Johnny tragiskt gick bort i en sjukdom. År 2010 firade Salong Noblesse 50 år vilket vi firade med stor fest  och samma år tog jag mitt mästarbrev som jag är mycket stolt över.

Jag drev salong Noblesse och Cind Hair själv fram tills i år då jag beslutade mig för att vara mer i Fjällbacka och få lite mer kvalitetstid med sonen och få jobba mer som frisör och återuppta ta det som jag älskar mest (förutom sonen) mötet med kunden. Så i dec 2013 och juni 2014 var båda företagen sålda och det känns jättebra.